No products in the cart.

There is nothing to show here!
Slider with alias full-width-slider1 not found.

Naša ponuda

U ponudi imamo različite pčelinje proizvode kao što su: med, propolis, polen, vosak a kako je pčelarstvo naša osnovna djelatnost i trajno obogaćujemo pčelinju pašu sadnjom voća i medonosnog bilja, u mogućnosti smo ponuditi i ekološki uzgojeno bobičasto voće poput maline, kupine jagode i aronije te njihove prerađevine: likere, pekmeze i sokove. Ovi proizvodi nastaju u netaknutoj prirodi kupreške visoravni iznad 1000 mnv, bez upotrebe štetnih kemikalija i na principima ekološke i organske proizvodnje.

O kvaliteti naših pčelinjih proizvoda govore i osvojene nagrade i priznanja na Međunarodnim natjecanjima i sajmovima u BiH i inozemstvu. 

Pčelinji proizvodi

DAR PČELA I PRIRODE

Pčele za svoj razvoj i svakodnevni život iz prirode prikupljaju: vodu, nektar, pelud (cvjetni prah) i propolis (smole sa pupoljaka drveća). Kasnije, u košnici, te prirodne materije prerađuju i obogaćuju različitim enzimima, vlastitim sekretima i time ovi prirodni elementi postaju obogaćeni i od izuzetne vrijednosti za čovjekov organizam za poboljšanje zdravlja i imuniteta.

Isključivo marljivim radom pčela i njihovim sposobnostima u različitim prirodnim procesima prerade, nastaju pčelinji proizvodi koje pčelar prikuplja, oduzima ili “krade” od pčela koji su važan izvor minerala, vitamina, enzima i ostalih spojeva iz prirode.

Posebnim procesima pčelinjeg rada unutar košnice i nakon određenog vremena, nastaju dragocjeni proizvodi pčela, izuzetno korisni za ljudsko zdravlje :

Med, matična mliječ, perga (fermentirana pelud obogaćena enzimima i medom), propolis, vosak i među njima najvažniji – pčelinji otrov.

Mješavinom svakih od ovih pčelinih proizvoda u određenim količinama, dobili smo zdrave i prirodne preparate koje dalje koristimo kao potpora imunitetu i zdravlju ljudi u određenim potrebama. Iz tih ljudskih potreba, nastala je APITERAPIJA -liječenje i poboljšanje ljudskog zdravlja i imuniteta pčelinjim proizvodima.

Zrak iz košnice je još jedan važan pčelinji “proizvod”, nastao miješanjem svih gore navedenih elemenata unutar košnice koji udisanjem (inhalacijom) olakšavamo ili liječimo tegobe s tegobama vezanim za disanje i plućne bolesti itd. 

PČELINJI VOSAK
MED
PELUD
PERGA
PROPOLIS
PČELINJI OTROV